ادامه هشت عمل مستورات: عمل چهارم تربیت اولاد

عمل چهارم: تربیت اولاد

هر زن باید بچه های خود را مطابق احکامات الله تعالی و سنت های رسول اکرم صلی الله علیه وسلم تربیت کند . هر بچه نزد پدر ومادر از جانب الله تعالی امانت است وقیامت باید در مورد بچه ها جوابگو باشیم . به همین خاطر بچه ها باید تربیت دینی بشوند .وقتی تربیت بچه زیر نظر شریعت اسلامی می شود بچه وقتی بزرگ می شود در معاشره واجتماع انسان قیمتی وبا شخصیتی می شود .وبرای والدین خود صدقه ی جاریه می گردد . ولی اگر بچه ها تربیت اسلامی نشوند برای اجتماع و تمام دنیا سبب نقصان می گردند لذا ما وظیفه داریم این گل های اجتماع را خوب تربیت کنیم تا خوشبوی آنها به تمام عالم برسد .چونکه هر عمل داعی دین به تمام دنیا اثر می کند .

ادامه مطلب ...

فرایض وضو

نحمده و نصلی علی رسوله الکریم : بسم الله الرحمن الرحیم

 

فرایض وضوء :

 

 شستن تمام صورت : از زیر زنخدان تا موی پیشانی و از یک نرمه گوش تا نرمه گوش دیگر

 شستن هردودست : از سر انگشتان تا بالاتر از آرنج طوری که  به اندازه ی یک سر سوزن هم خشک نماند

ادامه مطلب ...

اهمیت اخلاق در اسلام

اهمیت اخلاق در اسلام 

بسمه تعالی

الله تعالی در سوره قلم می فرماید : ای پیامبر تو به اعلی ترین اخلاق فائز می باشید .

ودرسوره احزاب می فرماید  : برای شما در زندگی پیامبر صلی الله علیه وسلم اسوه ی حسنه است .

در جایی دیگر می فرماید من برای تکمیل مکارم اخلاق مبعوث شده ام .

ادامه مطلب ...

تکلیف خود را از مسلمان دور کن

بنام الله

دین اسلام دارای پنج شعبه است ( عقاید ، عبادات، معاملات ، معاشرت و اخلاقیات ) که هر کس بر پنج شعبه دین عمل می کند دیندار کامل گفته می شود .

معاشرت :

بعضی از مسایل هستند که بر اثر آنها دیگران تکلیف و اذیّت می شوند در حالی که ما آنها را گناه بحساب نمی آوریم وبه همین خاطر توفیق توبه هم از انسان سلب کرده می شود .ولی بر اثر ظلم کردن بر کسی دعای ما قبول نمی شود وما خبر هم نداریم چون انسان یک موجود اجتماعی است و به هر صورت از اعمال ما اثری به دیگران هم می رسد واین تاثیرات گاهی تاثیر مثبت می شوند وگاهی تاثیر منفی  .

نبی اکرم صلی الله علیه و سلم می فرماید : أَلمُسلِمُ مَن سَلِمَ المُسلِمُونَ مِن لِّسَانِهِ وَیَدِهِ  ( بخاری کتاب الایمان )  یعنی مسلمان کامل کسی ست که از دست و زبانش دیگران محفوظ باشند .لذا برای معاشرت بهتر و زندگی شیرین  لازم است که هر کس از شر خود دیگران را محفوظ نماید تا معاشرت سالم باشد و هیچگونه خدشه ای به آن وارد نشود چون اگر معاشرت خراب شد تمام زندگی ما از هر نظر خراب می شود امنیت به هم ریخته می شود نظام اقتصادی ،امنیتی ، تحصیلی و تمامی زوایای زندگی متأثر می شوند

ادامه مطلب ...

علاج قرآنی تنگی رزق

دوستان عزیز

هرچه در تمام کائنات انجام می گیرد ....به حکم الله تعالی و به اراده ی او انجام می پذیرد ...چنانچه ارشاد باری تعالی است که :

وَمَاتَشَآءُونَ إِلا أَن یَّشَآءَ الله رَبُّ العَالَمِینَ (تکویر )

ودرجائی دیگر ارشاد می فرماید :

وَماتَسقُطُ مِن وَرَقَۀٍ إِلا یَعلَمُهَا ( انعام )

معلوم می شود که رزق به حکم و اراده ی الله تعالی به بنده می رسد . ..بعضی از مردم اینقدر سواد ندارند که زیر برگه ها انگشت می زنند ولی میلیارد ر هستند و بعضی با مدارک خیلی بالا دنبال کار و نان بخور نمیری می گردند . ..اذا انسان باید یاد داشته باشد که اگر انسان با الله تعالی تعلق برقرار کند الله تعالی به او رزق عطا می فرماید چون که قانون الله تعالی است که او بیشتر به فکر دوستانش اسد نسبت به دشمنانش  .

این امکان ندارد که شما زندگی با ایمان و اعمال بگذرانید و تنگی رزق داشته باشید .. این قابل تصور نیست . بلکه الله تعالی در تقوی وترک گناهان وعده وسعت رزق فرموده اند .

بدانید و خوب بدانید :

ادامه مطلب ...

جهنّم خیلی قیام گاه بدی است ، جهنّم خیلی مسکن بدی است . جهنّم خیلی


 با دیدن جهنّم صورت کفّار سیاه می شود .( یونس 27 )

 جهنّمی از عذاب آنقدر به تنگ می آیند که طلب موت می کنند و برآنان موت نمی آید . ( فرقان 13 )

 جهنّم گوشت چهره جهنمی ها طوری می سوزد که گوشت شان بیرون می زند . ( مومنون 1- 4 )

 آتش جهنّم نه زنده می گذارد و نه می کشد . ( اعلی 13 )

 کفّار در ستون های  جهنّم زندان کرده می شوند و دروازه او بر روی کفّار بسته می شود . ( همزه 8  9 )

 آتش جهنّم استخوان های کفار را می شکند . ( همزه 4 )

 کفّار در جهنّم جیغ می کشند و ناله می کنند و هیچ آواز جوابی نمی شنوند . ( انبیاء 100 )

 غذای جهنّمی ها در جهنّم درخت ز قوم خاردار آتشی است که مانند مس گداخته در شکم می جوشد . ( دخان  43 )

ادامه مطلب ...

مذاکره دعوت

مذاکره دعوت

لااله الاالله محمدرسول الله  : نیست معبودی بغیر از الله و محمد صلی الله علیه وسلم بنده ورسول الله تعالی است .

ما باید روی این کلمه محنت بکنیم اول لفظ این کلمه را درست کنیم بعد بر این کلمه کامل یقین بکنیم که :  تمام کامیابی در دست الله تعالی هستند و الله تعالی کامیابی تمام انسان ها وجن ها و تمام کائنات را در احکامات و سنت های نبی اکرم صلی الله علیه وسلم قرار داده است .برای این که این یقین در قلب ما بیاید و با الله تعالی تعلق بر قرار شود رسول اکرم (ص) یک کلمه را برای ما آورد وقتی که یقین این کلمه در زندگی ما بیاید الله تعالی در هر حال اما را کامیاب می کند و ما باید طریقه  و جذبات و یقین های خود را تبدیل کنیم که تمام خزانه های حالات و چیزها نزد الله تعالی لا محدود است . تمام چیزها وحالات را الله تعالی درست کرده است .  الله تعالی هر چه بخواهد با قدرت خود انجام می دهد .

ادامه مطلب ...

شش صفت

شش صفت

نحمده ونصلی علی رسوله الکریم

دین اسلام دارای صفات زیادی است که اگر انسان این شش صفت را یاد بگیرد ودر زندگی خود بر آنها عمل کند بر تمام دین عمل کردن برای انسان اسان می شود .

1 اولین صفت کلمه طیبه : لا إِلهَ إِلااللهُ مُحَمَّدً رَّسُولُ اللهِ

کلمه طیبه از دو جزء تشکیل شده است .

الف : لا إِلهَ إِلااللهُ              ب : مُحَمَّدً رَّسُولُ اللهِ

-------------------------------------------

الف : لا إِلهَ إِلااللهُ             :  این کلمه از ما چهار تقاضا دارد :

اول: لفظ کلمه را درست بخوانیم

دوم : معنای آنرا بدانیم که نیست معبودی لایق پرستش بجز الله تعالی و محمد صلی الله علیه وسلم رسول  الله تعالی است

سوم : مقصد کلمه را بدانیم که از الله تعالی هر چیز می شود واز غیر الله بدون امر و اراده الله تعالی هیچ چیز نمی شود .خالق الله تعالی است  مالک الله تعالی است رازق الله تعالی است تمام حالات در قبضه و قدرت الله تعالی است عزت وذلت ، صحت ومرض ، موت وزندگی ، نفع ونقصان ، کامیابی و ناکامی همه وهمه در قبضه وقدرت الله تعالی هستند .

چهارم فضیلت کلمه را بدانیم : 1 -  مفهوم حدیث است هر کس روزی صد بار کلمه طیبه لا إِلهَ إِلااللهُ  را ذکر کند وقتی از قبر بلند می شود صورتش مانند ماه شب چهاردم روشن ودرخشان می شود

2 مفهوم حدیث است پیامبر اکرم صلی الله علیه وسلم فرمودند ایمان خود را تازه کنید صحابه پرسیدند چگونه ایمان خود را تازه کنیم فرمود لا إِلهَ إِلااللهُ را بکثرت ذکر کنید .

ادامه مطلب ...

لا یعنی

در تنبیه الغافلین باب حفظ اللسان روایتی آمده است که می فرماید :   خَمسٌ لاتَکُونُ فِی المُنَافِقِ : الفِقهُ فِی الدِّینِ ، وَالوَرَعُ فِی اللِّسَانِ ، وَالتَّبَسُّمُ فِی الوَجهِ ، وَالنُّورُفِی القَلبِ ، وَالمُوَدَۀُ فِی المُسلِمِینَ .

پنج چیز طوری هستند که در منافق پیدا نمی شوند . 1 فهم دین 2 احتیاط در زبان  3 ملاقات با خنده رویی 4 نورایمان در قلب  5 محبوبیت در بین مسلمانان

ادامه مطلب ...

أَلا بِذِکرِاللهِ تَطمَئِنُّ القُلُوبِ

همینطور انسان زمانی به یاد الله آرام و تسکین می گیرد که کاملا در یاد الله باشد یعنی تمام اعضاء در یاد الله تعالی باشند یعنی تمام اعضاء را از گناهان کنترل نماید این طور که زبان به یاد الله مشغول باشد وچشم از دیدن نامحرم لذت ببرد این ذکر نیست ذکر آن است که یک لحظه الله را ناراض نکنیم

ادامه مطلب ...

قلب سلیم

أَلَّذِی یُرشِدُ بَنِیهِ إِلَی الحَقِّ دومین علامت قلب سلیم این است که فرزندانش رابه طرف حق مایل می کند ومطمئن باشیم اکثر علمایی که فرزندانشان ریش تراش و بی نماز هستند ودر دانشگاه ها درس می خوانند قلبشان تاریک است و شیرینی علم ونور علم را حاصل نکرده اند لذا انسان باید اولاد خود را از دین آگاه نموده وبه طرف دین مایل شان نماید

ادامه مطلب ...

مذاکره هشت عمل مستورات در منزل

می فرمایند زن ملکه ی خانه است اگر زن خانه اصلاح شود تمام اهل خانه اصلاح می شوند .حقیقتا اگر تنها مرد خانه دیندار شود دین تا دروازه ی  خانه می آید ولی در خانه داخل نمی شود  ولی اگر زن خانه دیندار شود دین به خانه وارد می شود . بعضی اعمال هستند که اگر در زندگی زن بیایند زن نزد الله تعالی وبندگان الله تعالی قیمتی وبا ارزش می شود . یک زن نیک از هفتاد اولیاء الله افضل تر است . و این زن نیکوکار ذریعه ی هدایت تمام عالم می شود .

ادامه مطلب ...

بزرگترین سنّت

حضرت والا شاه حکیم محمد اختر دامت برکاته می فرماید : مهمترین سنت این است  که حتی یک لحظه هم الله تعالی را ناراض نکنیم . تقوی بزرگترین و مهمترین سنت است همین سنت تقوی است که تاج غلامی ولایت الله تعالی را بر سر بنده می گذارد . واین سنت تقوی اینقدر آسان است که هیچ عملی انجام نده و ثواب حاصل کن یعنی گناه انجام نده . به نا محرم نگاه نکن و دزدی نکن غیبت نکن و ثواب حاصل کن . بلکه از این عمل محبت اله تعالی را حاصل کن نافرمانی الله تعالی را ترک کن و دوستی الله تعالی اولین هدیه تو است الله تعالی به برکت تقوی دوستی خود را هدیه می کند .

(   انعامات ربّانی   )